Tirza Verrips
Tirza VerripsBeeldend kunstenaar/ontwerper

“Met genoegen heb ik in samenwerking met Hoogenberg Natuursteen diverse ontwerpen gerealiseerd en kunnen plaatsen.”

Als multidisciplinair kunstenaar is mijn werk als designer gebaseerd op het volgende uitgangspunt:” Behalve datgene wat rechtstreeks onbewerkt uit de aarde komt en datgene wat leeft, is alles bedacht en gemaakt door mensen en omdat dat zo is kan het ook altijd anders en vaak beter” Gelukkig ben ik naast mijn artistieke werkzaamheden lang werkzaam geweest als steenhouwer. Voordeel daarvan voor mij, veel geleerd te hebben van de diverse steensoorten die er zijn en de mogelijkheden van verwerking en toepassingen van steen. Dat resulteerde al spoedig tot het ontwerpen en maken van o.a. stenen meubilair voor de openbare ruimte. Het voordeel van vormen voor de buitenruimte in dit materiaal is kleurvastheid, weerbestendigheid, makkelijk schoon te houden (het vervuilt niet) vandaal bestendigheid, duurzaamheid. De schoonheid van het materiaal wat tot uitdrukking komt in goede vormgeving is toepasbaar in tal van situaties. Als strooigoed in parken, op pleinen, bij bushaltes, in winkelcentra al of niet overdekt en zelfs in wachtruimten van kantoren. Met genoegen heb ik in samenwerking met de Fa. Hoogenberg diverse ontwerpen gerealiseerd en kunnen plaatsen. De mogelijkheid om voor u een speciaal ontwerp te maken en uit te voeren in dit onverwoestbare materiaal is ons een groot genoegen.

Straatmeubilair

Wij hebben in samenwerking met de gerenommeerde ontwerper Tirza Verrips een lijn straatmeubilair ontwikkeld dat in vele uitvoeringen toegepast kan worden. Ook het straat meubilair kan in individuele items op maat worden uitgevoerd.

Contact

U kunt altijd contact met ons opnemen, dit kan door langs te komen bij ons op locatie, telefonisch contact op te nemen, via het contactformulier op de website of per e-mail. Wij beantwoorden uw vragen zo snel mogelijk.

Offerte aanvraag

Interesse in een van onze producten of diensten? Wij kunnen voor u snel een volledig gespecificeerde en natuurlijk vrijblijvende offerte opstellen. Geef uw specifieke wensen aan en wij reageren zo snel mogelijk.

Heeft u een vraag?

Voor vragen, informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak kunt u gerust het onderstaande contactformulier invullen. Daarnaast zijn wij ook telefonisch of per e-mail bereikbaar voor al uw vragen.