exactingly Bouwtoepassingen

Natuursteen wordt al duizenden jaren toegepast als bouwmateriaal en heeft de bewezen bij een juiste toepassing de eeuwen te trotseren, zoals talrijke historische uit natuursteen opgetrokken bouwwerken bewijzen. De toepassingen in en rond de woning zijn legio: deurdrempels en dorpels, borstweringen, raamdorpels en waterslagen, muur en wandbekledingen, haardbekledingen, vensterbanken, keukenwerkbladen, wastafels, douchbakken, waskommen enzovoort.

Dorpels en neuten

Bekijk

Raamdorpels/vensterbanken

Bekijk

Muur afdekken/sluitstenen

Bekijk

Trappen en stoepen

Bekijk

Gevelbekledingen

Bekijk

Zwembad omranding

Bekijk

Haardbekledingen

Bekijk

Badkamer toepassingen

Bekijk

Keukenwerkbladen

Bekijk

Diverse bouwtoepassingen

Bekijk

U kunt altijd contact met ons opnemen, dit kan door langs te komen bij ons op locatie, telefonisch contact op te nemen, via het contactformulier op de website of per e-mail. Wij beantwoorden uw vragen zo snel mogelijk.

Interesse in een van onze producten of diensten? Wij kunnen voor u snel een volledig gespecificeerde en natuurlijk vrijblijvende offerte opstellen. Geef uw specifieke wensen aan en wij reageren zo snel mogelijk.

Offerte Aanvragen

Heeft u een vraag?

Voor vragen, informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak kunt u gerust het onderstaande contactformulier invullen. Daarnaast zijn wij ook telefonisch of per e-mail bereikbaar voor al uw vragen.