Bouwtoepassingen

Natuursteen wordt al duizenden jaren toegepast als bouwmateriaal en heeft de bewezen bij een juiste toepassing de eeuwen te trotseren, zoals talrijke historische uit natuursteen opgetrokken bouwwerken bewijzen. De toepassingen in en rond de woning zijn legio: deurdrempels en dorpels, borstweringen, raamdorpels en waterslagen, muur en wandbekledingen, haardbekledingen, vensterbanken, keukenwerkbladen, wastafels, douchbakken, waskommen enzovoort.

Dorpels en neuten

Raamdorpels/vensterbanken

Muur afdekken/sluitstenen

Trappen en stoepen

Gevelbekledingen

Zwembad omranding

Haardbekledingen

Badkamer toepassingen

Keukenwerkbladen

Diverse bouwtoepassingen

Contact

U kunt altijd contact met ons opnemen, dit kan door langs te komen bij ons op locatie, telefonisch contact op te nemen, via het contactformulier op de website of per e-mail. Wij beantwoorden uw vragen zo snel mogelijk.

Offerte aanvraag

Interesse in een van onze producten of diensten? Wij kunnen voor u snel een volledig gespecificeerde en natuurlijk vrijblijvende offerte opstellen. Geef uw specifieke wensen aan en wij reageren zo snel mogelijk.

Heeft u een vraag?

Voor vragen, informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak kunt u gerust het onderstaande contactformulier invullen. Daarnaast zijn wij ook telefonisch of per e-mail bereikbaar voor al uw vragen.