Muur afdekken en sluitstenen

Een gemetselde muur zal beschermd moeten worden door een afdek. Uitgevoerd in natuursteen is dit een duurzame oplossing die voorkomt dat voegen en metsel stenen gaan verweren. Dit kan zowel op muren als op gemetselde poeren toegepast worden. Een muur afdek kan eenvoudig vlak zijn met aan de muurzijde een waterhol dat voorkomt dat het regenwater langs de muur loopt. Maar kan ook afwaterend gemaakt worden, een zogenaamde “ezelsrug” en voorzien van allerlei profielen ter verfraaiing van het geheel. Sluitstenen zijn niet alleen een mooie beëindiging van het metselwerk maar tevens een praktische en duurzame oplossing. Ook voor deze toepassingen wordt vandaag de dag meer graniet dan hardsteen gebruikt.

Contact

U kunt altijd contact met ons opnemen, dit kan door langs te komen bij ons op locatie, telefonisch contact op te nemen, via het contactformulier op de website of per e-mail. Wij beantwoorden uw vragen zo snel mogelijk.

Offerte aanvraag

Interesse in een van onze producten of diensten? Wij kunnen voor u snel een volledig gespecificeerde en natuurlijk vrijblijvende offerte opstellen. Geef uw specifieke wensen aan en wij reageren zo snel mogelijk.

Heeft u een vraag?

Voor vragen, informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak kunt u gerust het onderstaande contactformulier invullen. Daarnaast zijn wij ook telefonisch of per e-mail bereikbaar voor al uw vragen.