Raamdorpels en vensterbanken

Raamdorpels of waterslagen hebben ook een constructieve functie, vervaardigd uit natuursteen vaak voorzien van een waterhol om te voorkomen dat het regenwater langs de muur loopt. Ook voor de raamdorpels wordt steeds meer graniet in plaats van hardsteen voor gebruikt. In de binnen ruimte is een op maat gemaakte vensterbank een fraaie afwerking, voorheen werd dit veel uit travertin gemaakt. Tegenwoordig worden vensterbanken veelal uit graniet gemaakt.

Contact

U kunt altijd contact met ons opnemen, dit kan door langs te komen bij ons op locatie, telefonisch contact op te nemen, via het contactformulier op de website of per e-mail. Wij beantwoorden uw vragen zo snel mogelijk.

Offerte aanvraag

Interesse in een van onze producten of diensten? Wij kunnen voor u snel een volledig gespecificeerde en natuurlijk vrijblijvende offerte opstellen. Geef uw specifieke wensen aan en wij reageren zo snel mogelijk.

Heeft u een vraag?

Voor vragen, informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak kunt u gerust het onderstaande contactformulier invullen. Daarnaast zijn wij ook telefonisch of per e-mail bereikbaar voor al uw vragen.