Trappen en stoepen

Een van de bekendste natuursteen toepassingen zijn entree partijen zoals bekend van de 17 -eeuwse grachtenpanden met de fraaie klassieke hardsteen trappen en stoepen. Een natuursteen trap kan bestaan uit massieve bloktreden of dunnere treden met stootborden die een gemetselde trap bekleden. Maar ook een eenvoudige stoepplaat voor de buitendeur kan uitstekend in natuursteen uitgevoerd worden desgewenst voorzien van een antislip oppervlakte bewerking.

Contact

U kunt altijd contact met ons opnemen, dit kan door langs te komen bij ons op locatie, telefonisch contact op te nemen, via het contactformulier op de website of per e-mail. Wij beantwoorden uw vragen zo snel mogelijk.

Offerte aanvraag

Interesse in een van onze producten of diensten? Wij kunnen voor u snel een volledig gespecificeerde en natuurlijk vrijblijvende offerte opstellen. Geef uw specifieke wensen aan en wij reageren zo snel mogelijk.

Heeft u een vraag?

Voor vragen, informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak kunt u gerust het onderstaande contactformulier invullen. Daarnaast zijn wij ook telefonisch of per e-mail bereikbaar voor al uw vragen.